Sunday, June 30, 2013

Začátek / The beginning

Vítám Vás na mém blogu! Jak může napovědět jeho název, jsem tak trochu blázen do pečení :-)


Ačkoliv jsem ve škole neměla sloh ráda, psaní mi nešlo a vadilo mi, když jsem své výtvory měla dát někomu přečíst, rozhodla jsem se založit si blog. Důvody pro jeho založení jsou především zabavit se, přijít na jiné myšlenky, publikovat zajímavé zahraniční recepty, ukázat mojí práci.

Pečení je mou dlouholetou věrnou láskou. Na stránce o mně si můžete přečíst jak jsem se k pečení dostala a co všechno tvořím. Na tomto blogu najdete zajímavé zahraniční recepty, které budu postupně zkoušet a dokumentovat. Protože jsem magor do sladkého a mohla bych žít jenom z cukru, zaměřím se především na zákusky, dorty a různé sladkosti. 

Rozhodla jsem se virtuálně "procestovat" svět, z každé země najít recept na tradiční národní dezert, vyzkoušet jej a publikovat zde. 

Doufám, že se Vám zde bude líbit a budete se ke mně rádi vracet.



Welcome to my blog! How can his name tell, I´m a little bit crazy about baking :-)



Altought I never liked writing at school, it wasn´t one of my strenghts and I was always shy to show or read my writing in front of other people, I´ve decided to start writing food blog. One of the reasons is to entertain myself and publish interesting foreign recipes and show my work.

Baking is my long-lasting true love. On the page about me you can learn how and why I started to bake and what is my baking portfolio. On this blog you will find interesting foreign recipes, which i will gradually tested, bake and documenting. Because I am crazy abou sweets and I could only live on sugar, I focus on desserts, cakes and other sweets and treats.

I decided to virtually travel the world and from each country find a recipe of traditional dessert, try it bake and publish here.

I hope you will like my blog, you find here inspiration and you will come back.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...